Jag har…

…avslöjat mej för min bokvän, så nu kan jag berätta även här att det är till Boktoka som jag har skickat mina tre Pocket & Prassel-paket. Jag försökte hitta böcker som hon skulle gilla och jag tror jag lyckades eftersom hon har verkat genuint glad över mina paket 😀 .

Annonser

2 thoughts on “Jag har…

 1. Ja Boktokan är väldigt väldigt glad. Riktigt genuint glad. Godiset har jag nästan alltid slukat bums. Jag har precis läst ut den första boken om Angélique som jag fick och den var hu… dålig! Men det visste jag ju och det är så kitschigt att man inte vet vart man ska ta vägen. Rec kommer av detta horribla verk.

  Desto bättre anar jag att de andra böckerna jag fått av dig är. Och det ska jag strax ta reda på. Alldeles alldeles strax.

  Status på senaste paketets godis är att jag fördelade juleskumet doppat i choklad över två kvällar, den sista biten slukades alldeles nyss. Den andra påsen juleskum har jag inte öppnat ännu.

  Återigen tack!

 2. Loveina:
  Tänk att man kan bli glad över en dålig bok *fniss*.
  Godiset jag fick i mina paket tog också slut fort, jag delade visserligen med mej till maken. Han var väldigt avundsjuk på mina paket! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s