Lite avundsjuk…

…ja, det är jag nog på er som fått böcker i julklapp! Själv fick jag inga böcker – men det brukar jag inte få heller så jag kan ändå inte påstå att jag är besviken. Men som sagt, lite avundsjuk på er som fått hårda paket innehållande böcker. Jag minns när jag var liten och alltid fick massor med böcker i julklapp – de bästa klapparna som fanns att få och det som jag helst av allt önskade mej! Men nuförtiden får jag köpa mina böcker själv.

Annonser

5 thoughts on “Lite avundsjuk…

 1. Vad tråkigt! Jag fick ett gäng böcker men bara en av böckerna var en sån som jag inte hade varit med att påverka valet av. Däremot hade jag önskat mig mer lästid. Hittills under julledigheten har jag knappt haft några läststunder alls och längtar verkligen (som tur vad har vi åkte bil lite längre nu så jag hann läsa ut en bok i alla fall – Sömntuta som jag tror du läst).

 2. Cissi:
  Inte direkt tråkigt – jag förväntar mej aldrig några böcker i julklapp för jag vet att jag inte får några så jag är ju inte på nåt sätt förvånad eller besviken. Men jag minns den där känslan från när jag var liten, när man såg julklapparna som man VISSTE innehöll böcker, men inte VILKA böcker – det var så spännande! Hade varit roligt att få uppleva den känslan igen 🙂 . Men jag är också nöjd att få köpa mina böcker själv.
  Hoppas du gillade Sömntuta 🙂 . Och hoppas du får mer lästid framöver!!

 3. Jo, jag håller med om att det är underbart med snö… men vill ju inte att svärföräldrarna ska bli insnöade! Annars får det gärna komma mer snö för min del med!

  Vad synd att du inte fått några böcker. Du får väl lämna STORA önskelappar framme nästa jul! 😉 Jag var inte säker på att jag skulle få någon bok i år, men det fick jag! Blev så glad!

 4. Jag blev förvånad, men självklart jätteglad när jag fick bokklappar. 🙂 Trodde faktiskt inte att jag skulle få några.
  Tråkigt att du inte fick några… men hoppas du fick nåt annat roligt? Annars kan du ju köpa en bok till dig själv och slå in den, som en försenad julklapp 😉

  Då min brorsdotter lärt sig läsa och funnit det underbara med det så gav jag henne fyra böcker i julklapp. Hon blev närmast lyrisk ^^ en till bokmal i familjen, hihi

 5. Snöfrid:
  Jag hade inte förväntat mej att få några böcker i julklapp eftersom jag aldrig får det, men jag kommer ihåg från när jag var liten hur spännande det var att få böcker i julklapp och jag saknar den känslan lite…
  Men jag fick ett objektiv till kameran så jag blev nöjd ändå 😀 .
  Jag gillar också att ge bort böcker i present. Vår 10-åring är en riktig bokmal så jag ger henne alltid flera böcker i födelsedagspresent och julklapp, och det blir hon alltid så glad över! Även 8-åringen läser numera flytande men har svårt att koncentrera sej på att läsa för sej själv – hon läser hellre högt för någon vuxen. Och det går ju bra det med – huvudsaken att man läser 🙂 . Nu gäller det bara att inviga 3-åringen i böckernas värld också 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s