Någon sorts frid av Camilla Grebe & Åsa Träff

Siri är psykolog och driver en privat praktik med bästa väninnan Aina och den äldre kollegan Sven.

Så hittas en av hennes patienter död i vattnet utanför hennes hus. Till en början pekar allt på självmord, och Siris självförtroende börjar vackla. Är hon verkligen en så dålig terapeut så att hon driver sina patienter till att ta livet av sej istället för att hjälpa dem?

Det visar sej att det inte rör sej om självmord, utan mord, och Siri inser att någon vill henne illa. Någon från hennes förflutna är ute efter henne, någon som inte drar sej ens för att mörda, men hon förstår inte vem det kan vara. Hon känner sej alltmer rädd i sin ensliga stuga där hon bor och hon får en allt starkare känsla av att någon förföljer henne. Och denne någon har dessutom haft möjlighet att ta reda på detaljer om både henne själv och hennes patienter.

Vilken bladvändare! Jag har läst några recensioner av denna bok och har svårt att förstå att vissa inte ens orkade läsa ut den. För mej var den en fullpoängare och jag nästan sträckläste den! Deckare eller psykologisk spänningsroman eller vad man nu vill kalla den – spännande var den hur som helst och en bok helt i min smak. Jag hoppas systrarna jobbar på en ny bok redan nu!

Annonser

7 thoughts on “Någon sorts frid av Camilla Grebe & Åsa Träff

  1. Ping: Boktoka | Någon sorts frid av Camilla Grebe och Åsa Träff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s