Läslust och köplust

Läslusten är tillbaka efter torkan för några veckor sen, och köplusten är det heller inget fel på. Dessa har jag inhandlat på sistone:

I de lugnaste vatten – Viveca Sten

I den innersta kretsen – Viveca Sten

I grunden utan skuld – Viveca Sten

Alfahannen – Katarina Wennstam

Ser fram emot sköna lässtunder!

Annonser

8 thoughts on “Läslust och köplust

 1. Viveca Stens böcker har jag läst och gillar dem. Vet inte hur jag trillade över dem, men de passar mig bra, hoppas du gillar dem också! Har du läst Carin Gerhardsens ”Pepparkakshuset” och ”Mamma, pappa, barn”? Jag läste ”Pepparkakshuset” för något år sedan och har just avslutat ”Mamma, pappa, barn” och tycker att de är väldigt bra!

 2. Viktoria:
  Viveca Stens böcker verkar vara helt i min smak så jag hoppas att jag kommer att gilla dem! Kul att du gillade dem – vi verkar ha samma smak för jag tyckte också om Carin Gerhardsens böcker ”Pepparkakshuset” och ”Mamma, pappa, barn”. Nu finns ju även tredje boken i serien, ”Vyssan lull”, men den har jag inte läst än.

 3. De två understa har jag läst och vill läsa den tredje av Viveca Sten. Alfahannen vill jag också läsa men kände att jag behöver läsa hennes två första först. Den första har jag klarat av medan den andra ligger bredvid sängen. Så jag tror du har många mysiga stunder framför dig.

 4. Ja, Stens böcker är läsvärda.
  Jag fick den första i pocket gratis vet inte hur (tidning kansek), sen fick min bror den i födelsedagspresent i juli men jag lånade genast tillbaka den och läste snabbt ut den. Och ja, jag lånade sen nr 2 på bibblan och det säger allt. Författaren får godkänt.

 5. Vilken härlig läshög :).
  Jag har läst Stens två första och tyckte de var bra. Vill läsa den tredje också! Alfahannen vill jag definitivt läsa – Wennstams andra böcker är ju helt suveräna!

 6. Cissi:
  Jag håller på med Alfahannen just nu – Wennstams böcker är verkligen bra!
  Jag är ganska säker på att jag kommer att gilla Viveca Stens böcker också 🙂 . Känns härligt att ha flera böcker att se fram emot.

  Violen:
  Jag ser fram emot att läsa dem! 🙂

  evacecilia:
  Ser fram emot att läsa dessa böcker! Håller på med Alfahannen just nu och den är lika bra som Wennstams tidigare böcker! Kul att så många gillar Viveca Stens böcker – jag tror att även jag kommer att gilla dem.

 7. Jag har inte läst någon av böckerna som du har investerat i. Ska bli spännande att se vad du tycker om dem. Kanske blir jag inspirerad! 🙂

 8. Annika:
  Alfahannen har jag läst nu (skriver om den sen). De övriga har jag rätt höga förväntningar på – hoppas att jag inte blir besviken 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s