Vinst och läsex

Jag vann utlottningen av Matthandlare Olssons död hos …med näsan i en bok… ! Jag deltog i sista minuten och så hade jag sån tur att jag vann! 😀

Dessutom fick jag ett läsex av Vredens tid skriven av Stefan Tegenfalk på posten idag (jag antar att många andra bokbloggare också fått den).

En bra början på bokåret för min del! 🙂

Annonser

11 thoughts on “Vinst och läsex

 1. Grattis från mig med :-).

  Jag fick också Vredens tid idag så nu har jag problem med vad jag ska läsa (läste ut Ann Cleeves sista bok igår) och började läsa några sidor i 80 grader från Varmvattnet av Karin Alfredsson (som jag också jättegärna vill läsa) igår kväll. Men Vredens tid vill jag ju också läsa omgående så det går inte ihop sig. Har du läst Karin Alfredssons böcker?

 2. Cissi:
  Tack 🙂 .
  Tyckte du också att slutet var helt värdelöst i Ann Cleeves sista? Jag blev så sur när jag läste den!

  Det är ett dilemma när man har många böcker som man vill ta itu med samtidigt 🙂 . Svårt att välja!

  Nej, jag har inte läst Karin Alfredssons böcker men jag har tänkt göra det. Jag var på väg att köpa dem på cdon.com nu nyligen när de hade 3 pocket för 99,- (det har de fortfarande tror jag) men jag har inte gjort det – än 🙂 .

 3. Ja, jag blev inte nöjd när jag läste slutet. Jag tänkte mitt i boken att den kan väl i alla fall inte sluta så – men det kunde den. Nu ska jag bara komma på något bra att skriva om den.

 4. Grattis till vinsten! Jag har också fått Vredens tid med posten. Jag ska nog börja läsa den efter den bok jag håller på med nu, Ann Cleeves senaste bok, precis som Cissi.

 5. Boklusen:
  Tack! 🙂
  Just nu läser jag första boken i Viveca Stens Sandhamnsdeckare, vet inte om jag kommer att läsa alla tre på raken eller om jag läser nåt annat däremellan… Vredens tid får i alla fall vänta ett litet tag, tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s