En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

När Ellies mamma dör ärver Ellie hennes hattaffär. Ett stort fastighetsföretag vill köpa hattaffären, likväl som alla andra småaffärer på samma gata, för att bygga en stor galleria. Ellie funderar på att sälja, men kommer på andra tankar och bestämmer sej för att behålla hattaffären och fortsätta driva den i sin mammas anda. Fastighetsföretagets advokat Neil Harrington blir inte glad över hennes beslut, men hon ändrar sej inte och med sina vänners hjälp målar hon om och gör fint i affären. Kunderna strömmar till, både nya och gamla, och Ellie är glad över sitt beslut att behålla hattaffären. När hon dessutom möter kärleken i rockmanagern Rory Dunne verkar lyckan vara fullständig. Eller… är Rory verkligen den rätte för henne?

Visst är boken ganska ytlig och visst är den ganska förutsägbar, men visst är den väldigt mysig och charmig också! En lättläst må bra-bok i Maeve Binchys anda!

Annonser

3 thoughts on “En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

  1. Den här har jag i två ex hemma (lånade ett av min syster först och fick sen den i ett pocket och påhittbyte) men den har ändå inte blivit läst. Men en vacker dag så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s