Lässvacka

Jag är inne i en lässvacka just nu. Det beror inte på att läslusten inte finns, utan helt enkelt på att orken inte finns. För två veckor sen började jag jobba efter en lång skön semester, och det var fullt ös från första dagen. Jag är så slut på kvällarna så jag orkar ingenting. Jag lägger mej tidigt, läser ett par sidor och sen somnar jag. Barnen ska ha uppmärksamhet och det gäller även att orka/hinna städa, tvätta, handla mat… Jag måste säga att livet känns aningen trist just nu…

7 tankar på “Lässvacka

  1. Pingback: Veckan som gått och hösten närmar sig. « Massor av ord…

  2. Jag kände precis likadant när jag började jobba, var så trött och hade ingen läslust. Men nu känns det bättre och jag är i full gång igen. Jag hoppas, hoppas att du snart får lite mer ork och kan njuta av både det ena och det andra.

  3. Jag är där jag också! Vardagen kom över oss som en stor våg bara barnen började skolan igen. Det blev lite som en chock, eller ett uppvaknande. Jag läser nästan inte heller, bara studielitteraturen jag måste läsa, jag orkar inget annat. Det känns trist, precis som du säger. Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s