Problem att kommentera

Jag har problem att lämna kommentarer på en del blogspot-bloggar :-(. När jag trycker på ”Skicka kommentar” så försvinner hela kommentaren. Detta händer bl.a hos Cissi med bloggen Bokstunder samt hos Bokföring enligt Monika. Båda har samma kommentarssystem. Nån fler med samma problem? Nåt jag kan göra för att få det att funka?

Annonser

13 tankar om “Problem att kommentera

  • Monika:
   Trist, och man blir vansinnig när man inte vet vad det är för fel :-D. Men nu fick jag det att funka efter att ha ändrat inställningar i verktygsfältet för internet :-).

 1. Jag har samma problem! Jag läste i några forum igår att det verkar vara en kombo av Blogspot och Internet explorer och inträffar när kommentarsfältet inte öppnas i ett eget fönster. Jag ska testa att ställa om så den öppnas i ett eget fönster. Själv installerade jag Google Chrome igår och hoppas den är bättre än Internet Explorer. Jag ska gå in på Monikas sida och testa om en stund.

 2. Jag tar tillbaka det där att jag ska ändra hur kommentarerna öppnas för jag hittar inte den inställningen. Hoppas Elinas tips fungerar annars (jag har inte testat). Men nu kunde jag kommentera hos Monika med min nya webbläsare.

 3. Crome brukar funka bättre! Har inga problem med blogger längre. Märkte dock att jag glömt att lägga in din blogg när jag bytte från Bloglovin till Google Reader. Ska göra det bums. Snygg header förresten!

 4. Vad bra att du tar upp det. Jag har haft problem att kommentera ibland men minns inte på vilka sidor. Förargligt nog är det svårt att lämna den informationen till bloggaren som behöver veta – om man inte är smart och gör som du.

  • Ingrid:
   Det verkar vara många som har problem med att kommentera på vissa bloggar. Men det går att åtgärda, antingen genom att ändra internetinställningar eller helt enkelt byta webbläsare. Tydligen funkar Google Chrome bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s