Vattenänglar av Mons Kallentoft

Jag var helt säker på att Den femte årstiden var Mons Kallentofts sista bok om Malin Fors – jag tyckte den var en bra avslutning på böckerna om henne. Men jag blev självklart glad över att det kommer en fortsättning, och den ”nya” serien om Malin Fors är baserad på de fyra elementen.

Ett par hittas mördade i jacuzzin i sitt hus, båda är skjutna. Deras lilla dotter är försvunnen och det blir en kamp mot tiden att hitta henne. Malin Fors och hennes kollegor får ett fall som även berör en av dem privat. När blir det fel att försöka göra rätt? 

För Malin fortsätter privatlivet att strula och hon åker raka vägen ner i helvetet igen…

Jag trodde inte att Mons Kallentoft kunde bli bättre, men det kunde han tydligen! Hans personbeskrivningar och sätt att skriva, själva storyn, hans förmåga att få en att tänka till över hur människor fungerar och agerar – han är en fenomenal författare. Och Malin Fors – man kommer henne ända in på bara skinnet, lider med henne, vill att hon ska få ro, bli lycklig, hitta balans, säga åt henne att för fan skärpa till sej!

Annonser

2 thoughts on “Vattenänglar av Mons Kallentoft

    • Cissi:
      Men man förstår att det är svårt med ett beroende… Att försöka sluta äta godis är inte heller lätt, man trillar dit om och om igen… 😉 Men jag tycker synd om Malin, hon har det inte lätt – många motgångar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s