Blindspel av Stephen Booth

 

9789189380578_200_blindspel

Fjärde boken om Ben Cooper, Diane Fry och deras kollegor vid Edeldale-polisen.

Två fall som ska lösas: en ung kvinna som försvann spårlöst för två år sedan vars mobiltelefon nu hittas ute på en öde hed, samt en ung man som blivit brutalt mördad. De båda kände varandra men har försvinnandet och mordet ett samband? Den unga kvinnans föräldrar är övertygade om att deras dotter kommer att komma till rätta förr eller senare, men polisen tror annorlunda… 

Som vanligt i Stephen Booths böcker finns här ett gäng intressanta karaktärer – en släkt med dåligt rykte och diverse märkliga bybor som många gånger inte är så samarbetsvilliga med polisen, antingen för att de ogillar polisen eller för att de har hemligheter att dölja. Jag glömmer nästan bort själva brottsfallen eftersom det är mer intressant att läsa om karaktärerna i boken och vad de har för förhållanden till varandra. Men som tidigare böcker av Stephen Booth helt klart läsvärd!

Annonser

2 thoughts on “Blindspel av Stephen Booth

  1. Jag blir lite sugen på att läsa mer av Stephen Booth men det är något som fått mig att inte fastna helst. Jag får bara känslan av att det ofta när något obehagligt över upplösningarna (utan att vara säker).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s