Dödens plats av Stephen Booth

dodens-plats

Så har jag betat av den sjätte boken i serien om poliserna Ben Cooper och Diane Fry i Derbyshire. Här har Diane Fry hand om ett fall med en person som ringt in till polisen och sagt att ett mord kommer att begås, samtidigt som Ben Cooper är upptagen med att fastställa identiteten på några likdelar som har hittats i skogen. Det visar sej att likdelarna tillhör en kvinna som har dött en naturlig död och enligt uppgift ska ha kremerats – så är det någon på begravningsbyrån eller krematoriet som är inblandad i konstigheter? Och har Diane Frys och Ben Coopers fall något samband med varandra?

Om man gillar rafflande spänning och snabba vändningar så är Stephen Booths böcker inte att rekommendera, men hans böcker passar mej. Som vanligt är persongalleriet intressant, men det är nästan för många personer inblandade – jag har lite svårt att hålla reda på alla. Men jag ser fram emot att fortsätta följa Fry och Cooper.

Annonser

4 thoughts on “Dödens plats av Stephen Booth

    • Cissi:
      Det där är ett ständigt problem man har – att man inte hinner läsa alla böcker som man egentligen skulle vilja läsa. Det finns serier som jag också är nyfiken på, men jag prioriterar andra böcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s